Bergen i Conan O'Brien Must Go

Den nye humorserien Conan O’Brien er innspilt i Bergen med hjelp fra Truewest AS. Serien har verdenspremiere 18. april på MAX. Foto: Conaco / MAX.

Det skapte mye oppstyr da Conan O'Brien gjestet Bergen og Gudvangen på vårparten i 2023 for innspilling av en ukjent serie. Serien har nå fått tittelen Conan O’Brien Must Go og slippes 18. april på MAX (HBO), som tidligere kunngjort av komikeren og podkasteren på SXSW.

-Mine fans over hele verden har aldri bedt meg om å besøke dem, så det gjorde jeg, har Conan O'Brien tidligere fortalt om konseptet.

Serien følger Conan på reise til Norge, Thailand, Argentina og Irland, for å møte noen av menneskene han tidligere har intervjuet for sin podcast Conan O'Brien Needs a Fan - deriblant Jarle Hjellvik Wallevik fra Bergen.

Serien er produsert av Conaco med O'Brien selv og Jeff Ross som eksekutive produsenter. Opptakene i Norge ble gjort i samarbeid med Njål Lambrechts og Truewest AS.

Conan O’Brien med bandet EDA (Jarle Hjellvik Wallevik, Christian Wallevik) på scenen på Kvarteret. Foto: Conaco / MAX.

Martin Compston’s Norwegian Fling

Tidligere denne vinteren har også reiseserien Martin Compston’s Norwegian Fling hatt premiere på BBC. Over seks deler reiser skuespilleren på kryss og tvers av landet, med 17. mai-feiring i Bergen som et høydepunkt. Martin Compston er kjent fra krimserien Korrupsjonsjegerne (Line of Duty). Opptakene i Norge ble gjort i samarbeid med Film in Norway AS.

Forrige
Forrige

Tildelingar april 2024

Neste
Neste

Ein strålande april